Hur ansluter jag butiker till ScaleOrder?

ScaleOrder har integrerats med populära e-handelsplattformar som Amazon, Ebay, Shopify, Ecwid, Bigcommerce, Woocommerce och mer. Du kan länka alla dina butiker till ett konto och effektivt hantera beställningar från flera butiker samtidigt. Dessutom stöder ScaleOrder automatiserad orderuppfyllelse, vilket eliminerar behovet av manuell bearbetning och sparar tid på beställningen.

Steg 1:

Logga in på SkalaOrder Klicka på sidan ”Inställningar”, välj sedan ”Butiker”, välj försäljningskanal och klicka på ”Auktorisering” -knappen.

När anslutningen har lyckats visas butikerna i listan över butiker.

Har du fler frågor?

Kontakta oss

We use essential cookies to ensure our website functions properly. With your consent, we may also use non-essential cookies to improve user experience and analyze website traffic. By clicking 'Accept,' you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.